4 juli 2007

Hepp hepp... ett utdrag från dagens träning

Nått av de tyngsta passen hittills!

Pia
Hon heter så, Pia alltså, tjejen som idag gjorde så att svetten sprutade, glasen till spinningsalen immades igen och adrenallinet flög i luften! Roligt som sjutton, men man fick verkligen veta att man levde!

Passet bestod av en lång backe på 10 minuter, där hon faktiskt bad oss hålla igen lite, allt för att spara oss för spurterna på 3, 2 och 1 minut vardera, gånger 2! Efter det va det backe igen och sedan avslutades passet med 5 min raksträcka i "motvind" som avslutandes med 90 sekunder spurt i backe! Jag lovar dig som läser detta, jag har aldrig varit med om att en näst intill full spinningsal har skrikit, hojtat, peppat och svurit högt i den mån som jag var med om idag! När jag höll på att dö, när insidan av låren (?!??) gav upp i något slags kramp liknande tillstånd, kunde man bara höja huvudet och öppna ögonen för att få en enorm engerig från de andra. Jag vet, det låter knäppt, men idag va det faktiskt precis så!

Shopping och fika
Efter passet så mötte jag upp A för en kaffe på Åhlens tak! Lite skitsnack och koffein va precis vad jag behövde efter denna upplevelse.

Innan va jag på Inter Sport och lyckades faktiskt få med mig ett par korta vindbyxor. Tyvärr gör klädmakare inte byxor för sånna som mig, dvs sånna som inte har supersmala lår, men med dragsko i midjan kan man rädda det mesta, man måste bara köpa nån storlek större än vanligt!

Inga kommentarer: