14 maj 2007

Måndag igen!

Då va det återigen måndag igen, men en måndag med kort vecka framför sig! Det känns skönt!

Träningsverk
I helgen har jag inte bara kännt mig som en flodhäst och haft ett humör som ett argt bi, jag har även haft jordens träningsverk i benen, framsidan av benen för att vara extakt. Jag kan iof tycka att träningsverk är rätt trevligt! Man känner liksom att man har gjort något som gett resultat, men nån måtta på eländet får det ju faktiskt vara! Det va ingen lek att gå upp för Annas trappor (3½) i lördags kväll, att resa sig ur stolen om man råkat sitta för länge har inte heller varit att rekomendera! Så igår var jag tvungen att göra något!

Söndagsprommenad
Jag tog alltså en PowerWalk hem till min ömma moder, eller igentligen hem till hennes blommor då den ömma modern är på varmare bräddgrader och lapar sol! Eftersom mitt lokalsinne är ungefär lika välutvecklat som en guldfisk så resulterade så klart genvägen till en senväg och prommenaden dit tog sina glada 40 minuter! Men som tur va så slapp jag undan regnet med blotta förskräkelsen! Hem tog jag tunnelbanan, det va ingen idé att chansa!

Dock va denna prommenad precis vad mina ben behövde, kanske inte igår men idag! För just nu känns det som att det börjar å släppa! Jag kan faktiskt resa mig upp utan att se gravid ut!

Svidande axlar
Axelpassaet, det som har varit mitt favoritpass men som nu har fått sig ses besegrat av armpasset, stod på dagens schema! Som vanligt kör jag baksida axel (den här gången i maskin), axelpress (med stång) i superset med drag till hakan (med stång) och hantellyft åt sidan. Alla övningar görs 3*10 förutom den sista som jag kör 4*8, 1*10, 1*12. Behöver jag säga att det svider ordentligt när jag är klar!

2 kommentarer:

Puma sa...

Hörru, lust att ta en promenad med sällskap någon gång och dela med dig av dina erfarenheter irl istället för via mail? Skulle vara roligt tycker jag!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Hörru du det tycker jag låter som en väldigt väldigt trevlig idé! Jag mailar dig på studs så bestämmer vi nått tycker jag!