4 juli 2009

Jag har vandrat på Prins Bertil!

Vad gör man en solig lördag i Halmstad? Jo man går självkart Prins Bertils stig från start till mål, i solgasset för att avsluta expeditionen på Tylösand och ett (eller faktiskt två) salta dopp i havet!

Vi har gått långt!
3½ timme fick vi hålla på för att ta oss från Sara och Kents lägenhet till Tylösand. Vi gick längst Prins Bertils stig och småpratade om väder och vind. När det va helt vindstilla var det ganska varmt, men under partierna vi fick lite blåst va det riktigt behagligt.

När vi så äntligen var på den omtalade sandstranden var det dax för mitt premiärdopp i havet för året. Visst va det både kallt och salt, men väldigt behagligt.

Medans jag och Sara hade gått hade Kent tagit bilen till stranden och efter ca 2 timmar så bestämde vi oss för att det fick räcka för idag och vi vände hem igen.  Det va gudomligt att sätta sig i bilen istället för att gå hela vägen tillbaka kan jag meddela!

Nu sitter vi två stycken och bloggar och en spelar poker på nätet, vi dricker bubbel och ska snart bege oss ut för att få oss en bit mat!

Bilder kommer senare!

Inga kommentarer: