25 aug. 2009

Kinesis cirkel!


Dagens andra pass, japp ni läste rätt jag har tränat TVÅ pass idag, det är nästan som i gamla goda tider, var ett Kinesis pass! Min ambition var att "stressa handleden" med belastning för att jag skulle se hur den reagerade och i förlängningen kan säga det till doktorn i morgon. Resultatet blev en väldigt svullen hand!

Kinesis är egentligen en ganska kul träningsform och den är defenitivt anorlunda. Sen att det är ett bra kompliment när jag inte kan lyfta vikter i gymet är ju ingen nakdel! För även fast jag inte kan belasta handleden och handflatan med så mycket vikt så går det att bli både svettig och känna musklerna arbeta ändå!

Passet gick helt OK men inte mer. Detta pga att jag inte kunde göra alla övningar till fullo och att jag har blivit svag och klen under mitt uppehåll i gymet. Men det e väll ingenting man ska hänga läpp för, kunde jag bli starkare förra gången (allt e ju relativ liksom) så kan jag väll bli det igen! Först ska jag bara bli bra i handen!

I morgon ska jag som sagt till doktorn igen och då kommer min dom att utmätas. Vad ska vi göra nu? Vad KAN man göra nu? Och framförallt vad e det för fel egentligen? Jag hoppas jag kommer få svar på mina frågor, för så här kan jag faktiskt inte ha det så länge till!

4 kommentarer:

Mikkan sa...

Älskar Kinesis, och det gör sig riktigt bra som cirkelträning också tycker jag (annars del av mitt egna styrkeprogram efter att ha gjort mycket sånt för min PT). Om du körde på Hötorget så hade du kanske min PT/sjukgymnast som klassledare, Lovisa Eriksson, hon som jag rekommenderade för handrehab efter ev ingrepp?

Mikkan sa...

Så kul att det var Lovisa du träffade, hon är grymt duktig! Om nån kan få ordning på ens rehab så är det hon!

J sa...

Det lät som en intressant träningsform! E det åt yoga hållet?

J sa...

Aj då då var jag sjukt fel ute ;)Asså i gymmet då?